Wat is Isi?

Isi is de eerste reinigings-handschoen die geen extra make-up reinigingsproducten nodig heeft om het gezicht te zuiveren van make-up en tegelijk te reinigen. Isi maakt het gezicht  microbiologisch schoon, dankzij de ionen die zich in het zilver vezel bevinden. Dit bijzondere reiniging proces wordt mogelijk gemaakt door de microvezel make-up reiniging die is ontworpen in het Italian Wold, Research en Development afdeling. Gebruik van de handschoen verzekerd een perfecte reiniging van elk soort make-up, inclusief waterbestendig make-up.  Verder heb je geen enkele reiniger nodig bij gebruik van de handschoen behalve water. Na gebruik voelt je huid zijdezacht aan en wordt de huid elastischer met een glans.

 

Waarom voor Isi kiezen?

Make-up reiniger en antibacteriële scrub.

 

Pic 1

 

Isi is de antibacteriële reiniger en schrub die je zekerheid geeft voor een zachte, gezonde en gehydrateerde huid na elk gebruik.


Altijd klaar voor gebruik en herbruikbaar.

 

Pic2

 

Enkel nat gemaakt met water, is Isi de beste oplossing voor een snelle en grondige huid reiniging. Om de handschoen weer schoon te maken hoef je het slechts te wassen met wat zeep en dan met water af te spoelen, klaar voor volgend gebruik!

Pic3


Patent

Isi is een getest en een gepatenteerd product, ook is het geschikt voor elk huidtype. Het Italian World maakt alleen gebruik van OEKO-TEX stoffen, waardoor het producten creëert die aan alle vereisten voldoet van de gezondheid en veiligheid regelingen voor het Klasse 1 certificaat. Dit certificaat wordt gegeven aan textiel producten die in contact komen met de huid van kinderen tot 3 jaar.

 


Wie maakt Isi?

Het ‘made in Italy’ drukt 3 eenvoudige woorden uit, liefde voor goede smaak en voor spullen met een goede kwaliteit: het is een synoniem voor goede kwaliteit en duurzaamheid van materialen, aandacht voor details en passie voor schoonheid.  De Italiaanse ambachtelijke en industriële producten die het ” Made in Italy” logo dragen hebben een reputatie opgebouwd door de jaren heen , die wordt beschouwd als een echt merk en erkend over de hele wereld

“We hebben besloten om onszelf Italian World te noemen,  juist omdat we sterk geloven in deze waarden en we hebben besloten deze sterke punten, die een basis vormen van het Italiaanse vakmanschap, terug te roepen. En hiermee onze eigen kenmerken te belichten die ons onderscheiden van de rest van de wereld”

 

Pic4

 

De omgeving rond Italian World is : stof, strak mazen, een sterrenstelsel van zeer gespecialiseerde micro ondernemingen . “ Het Veneto textiel” in het bijzonder, is wereldwijd bekend om de uitstekende kwaliteit van haar producten. Hieruit is Italian World geboren en gegroeid, een bedrijf die dankzij hun, “know-how” , ervaring van dertig jaar op het gebied van textiel vakmanschap proberen om tradities te innoveren en producten te ontwikkelen die functionerende kenmerken en kwaliteit bevatten die nog niet op de markt te zien zijn.