Algemene voorwaarden

 1. Algemeen
  1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot bestellingen tussen 7ewa’s en de klant.

  1.2 7ewa’s heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

  1.3 Door het plaatsen van een bestelling verklaart iedere klant zich, zonder voorbehoud, akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden.

  2 Prijzen en Aanbiedingen
  2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en inclusief verzend- en retourkosten (binnen Nederland) voor particulieren en exclusief verzend- en retourkosten voor bedrijven.

  2.2 7ewa’s is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet- en/of typfouten op haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

  3 Betaling
  3.1 Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website.

  4 Verzendkosten
  4.1. Het verzenden van pakketten aan particulieren is voor rekening van 7ewa’s.

4.2. Het verzenden van pakketten aan bedrijven is voor rekening van de klant.

5 Levering
5.1 7ewa’s besteedt het bezorgen van de bestellingen uit aan een distributiecentrum.

5.2 7ewa’s streeft ernaar om bestellingen een dag na betaling te verzenden.

5.3 7ewa’s zal al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt -hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan bericht ontvangen. De klant heeft in dat geval het recht om de resterende bestelling schriftelijk te annuleren. 7ewa’s heeft een gerechtelijke leveringstermijn van 30 dagen. Wanneer de klant de bestelling binnen deze termijn niet heeft ontvangen, kan deze de koop kosteloos ontbinden.

5.4 7ewa’s is niet aansprakelijk voor eventuele schade die de klant mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres of een fout veroorzaakt door het verzendbedrijf.

6 Retourneren
6.1 Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgave van reden te annuleren/retourneren. Je krijgt dan het volledige bedrag inclusief de eventueel betaalde verzendkosten retour. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat, verpakking en ongebruikt binnen 14 dagen geretourneerd worden. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je gebruik maken van het formulier op onze pagina http://www.ladyplusfashion.com/ruilen-retourneren.html.

6.2 De portokosten voor retourzending binnen Nederland zijn voor rekening van 7ewa’s.

6.3 Voor retourneringen gelden de volgende voorwaarden:

a) Na bezorging van je bestelling heeft de klant 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is de koop definitief. De klant kan het meegeleverde “Retourformulier” invullen en samen met de pakbon en te retourneren artikel(en) inleveren bij een PostNL/DPD afgiftepunt.

 1. b) De goederen dienen in originele staat en in de originele verpakking teruggestuurd te worden.

  c) Retour gestuurde artikelen worden niet terugbetaald indien:

– artikelen gedragen en/of gewassen zijn;
– artikelen ruiken naar rook, eten of iets anders.
– artikelen beschadigd zijn en/of de klant zelf getracht heeft de schade/een gebrek te herstellen;
– het aangehecht artikelkaartje of merklabel is verwijderd.

Zodra de retourzending bij ons binnen is, ontvangt de klant binnen 14 dagen het geld daarvan retour op de rekening.
Retouradres:
7ewa’s

Johan de Meesterstraat 28-D

3031 SR  Rotterdam

 

Ruilen
Het is alleen mogelijk jouw artikel voor hetzelfde artikel in een andere kleur of maat te ruilen.
Mocht je het bestelde willen ruilen voor een ander artikel, dan is de makkelijkste manier het terugsturen van het betreffende product en
vervolgens het plaatsen van een nieuwe bestelling. 7ewa’s zal het aankoopbedrag van jouw retour binnen 10 werkdagen terugstorten.

7 Voorraad
Alle goederen zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is of dat het is uitverkocht. Dit wordt op de website zoveel mogelijk bijgehouden zodat de klant daarvan op de hoogte is.

8 Garantie
Al onze artikelen hebben 2 maanden garantie.

9 Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

Zakelijke gegevens 7ewa’s:

Kantooradres (geen bezoekadres):
Johan de Meesterstraat 28-D
3031 SR  Rotterdam

BTW: NL5463.88.127.B01
KVK: 66133246
Rek. nr: NL84INGB 0007 3378 19
BIC: INGBNL2A